Skyrim Special Edition – szebbek a helyszínek, mint valaha


Kíváncsiak vagytok rá, hogy fest Falkreath, Riften, Winterhold vagy éppen Whiterun a Skyrim remasterben? Az új PlayStation 4-es gameplay videóban megleshetitek őket.

Elhárult a veszély, lesz modtámogatás PlayStation 4-en és már a Skyrim: Special Edition gépigényét is ismerjük, tehát a megjelenésig már csak az van hátra, hogy gyönyörködjünk a remaster látványvilágában, amely szebb lehet, mint a modok által nyújtott grafika. 

Mivel már csak egy hétre vagyunk a Skyrim remaster megjelenésétől, ezért egyes YouTube csatornák már kaptak korai hozzáférést és elkezdték feltölteni a videóikat a felújított változatról. A FudgeMuppet például azt mutatta be, hogy a PlayStation 4-es Special Editionben mennyivel szebben festenek a különböző helyszínek, mint az eredetiben. A több, mint negyedórás gameplay videó kommentár nélküli és minden nagyobb várost bemutat, így érdemes lehet mindenkinek rászánni az időt, aki kacérkodik a beszerzés gondolatával. 

A Skyrim: Special Edition október 28-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A PC-s játékosok megkapják ingyen, a konzolosoknak viszont fizetniük kell érte. 


Vélemény, hozzászólás?