Sniper Elite 4 – hajtogatható mesterlövész puska kerül az ausztrál gyűjtőibe


Olyan tartalommal és kiegészítőkkel jelenik meg a Sniper Elite 4 különleges kiadása, amely minden játékos gyűjteményének egyik kiemelt darabja lehetne, azonban a Collector’s Editionhoz nem mindenki juthat hozzá.

A Rebellion bizony nem bízza a véletlenre a Sniper Elite 4 népszerűsítését: az előrendelőknek kínált Hitleres misszió és az E3-as gameplay demó után újabb okot szolgáltatnak arra, hogy odafigyeljünk a játékra,  ezúttal egy minden földi jóval megpakolt gyűjtői kiadással. 

Az EB Games sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy miket pakoltak a Sniper Elite 4 Collector’s Editionbe, ezáltal megtudtuk, hogy a csomag része egy fémdoboz, egy 4 GB-os, lövedék formájú pendrive, négy képeslap, hét in-game fegyverskin, a Target Führer küldetéscsomag és ami a legfontosabb, a játékbeli Karabiner 98k origami modellje. Örülnénk, ha hazánkban is elérhető lenne ez a kiadás, de jelen állás szerint kizárólag Ausztráliában jelenik meg, így jobbára csak messziről nézegethetjük vagy megpróbálkozhatunk egy saját készítésű origami modellel. 

A Sniper Elite 4 február 14-én jön PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Ti beújítanátok egy ilyet?


Vélemény, hozzászólás?