Sniper Elite 4 – megjelent az új DLC, egész véletlenül pont akkor, amikor a konkurencia játéka is érkezik


A Rebellion pont úgy időzítette a Deathstorm kampány folytatását, hogy egy kicsit odaszúrhasson a Sniper: Ghost Warrior 3-nak. Nem mintha kellett volna.

Azon túl, hogy mesterlövészek kapják a főszerepet, nem sok közös van a Sniper Elite 4-ben és a Sniper: Ghost Warrior 3-ban. Valamilyen szinten viszont mégis konkurenciái egymásnak, és a Rebellion nem bírta ki, hogy ne helyezze saját játékát pont akkor előtérbe, amikor a CI Games játéka megjelenik.

Bejelenthették volna a megjelenést korábban is, de akkor valószínűleg kevesebb szó esik a csomagról a sajtóban ma. A Deathstorm minikampány második epizódjában, az Infiltrationben az Észak-Olaszországban található, nácik által elfoglalt Niroli Egyetemen kell megtalálnunk egy tudóst és megmentenünk feleségét. Gyerekjáték lesz. Kipróbálhatunk egyébként egy új fegyvert is, és szembenézhetünk egy elit egységgel.

Az ezzel együtt megjelent, ingyenes frissítés új pályát, Capture the Flag módot és egy új Survival küldetést ad a játékhoz.

PC-re valószínűleg este 7-től lehet letölteni, az Xbox Store-ban és a PlayStation Store-ban pedig már most megtalálható.


Vélemény, hozzászólás?