Sniper Elite 4: változatos módokon végezhetünk Hitlerrel


A Rebellion bejelentette, hogy a Sniper Elite 4 előrendelői ingyenesen kapják meg a premier napján mindenki más számára megvásárolható Target: Führer DLC-t, ami nem árul zsákbamacskát: magát Hitlert kell eltennünk láb alól benne.

Erre pedig igencsak változatos módokon tehetünk próbát, hiszen a fejlesztők azt ígérik, hogy az új epizód nem csupán háromszor akkora területtel bír, mint a Sniper Elite 3, hanem a sandbox elemek is hangsúlyosabbak benne. A II. világháborús Olaszország igazi mesterlövész paradicsom lesz, számos magaslati helyet, zugot szemelhetünk ki magunknak, lopakodva vagy brutális közelharcban egyaránt véghezvihetjük tervünket, a megokosított mesterséges intelligencia pedig nagyobb kihívás elé állít majd minket, mint eddig bármikor.

Nem lesz ez másként a Target: Führer kiegészítőben sem, melyben a náci seregek fővezére váratlanul az eldugott mediterrán szigetre, Sendarira látogat, és végez a helyi parancsnokkal a mi legnagyobb örömünkre, így ugyanis lehetőségünk lesz rá, hogy a sokat látott veterán Karl Fairburne-t irányítva inkább őt tegyük hidegre. Ehhez előbb persze alaposan ki kell majd ismernünk a tengeralattjáró bázist, amin speciálisan kiképzett SS-katonák őrködnek Hitler biztonsága felett és számos úton-módon megközelíthető. A merényletre a szokásoknak megfelelően több tucatnyi módon lesz lehetőségünk, némelyikért még achievement is jár, így a többszöri újrajátszás garantálható.

A kiegészítő természetesen a játék digitális és dobozos verzióit előrendelő felhasználóknak egyaránt jár, és rögvest játszhatóvá is válik, amint a Sniper Elite 4 megjelenik február 24-én PlayStation 4, Xbox One és PC platformokon.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?