Sniper Ghost Warrior 3 – az előrendelőknek női mesterlövész jár


A franchise történelmében először a Sniper: Ghost Warrior 3-ban női főhőssel oszthatjuk a fejeseket egy kizárólag erre a célra készített küldetéssorozatban.

A CI Games nagy dobásra készül a CryEngine-t használó Sniper: Ghost Warrior 3-mal, hiszen ezzel szeretnék tripla A-kategóriás sorozattá varázsolni a szériát, ezért többek között leigazolták a Sniper Elite V2-n is dolgozó Steve Hartot a Rebelliontól, leszerződtették a The Witcher 3 zeneszerzőjét és egy tengerészgyalogos tanácsát is kikérték. 

Noha a Sniper: Ghost Warrior 3 megjelenése a tervezettnél később, csak 2017 elején várható, így legalább lehetőségük van a fejlesztőknek tovább csiszolni a mesterlövészkedős akciójátékot és olyan extrákkal kiegészíteni, mint a Limited Edition előrendelőinek járó The Escape of Lydia DLC. A csomagban egy női lövésszel, bizonyára Lydiával teljesíthetünk egy előzményeket bemutató küldetéssorozatot, amely kiegészíti az alapjáték történetét. Egyelőre nincsenek további információink az előrendelői bónuszról, de így néz ki a női sniper: 

A Sniper: Ghost Warrior 3 2017. január 27-én jön PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-re. Ti gondolkodtok a beszerzésén?


Vélemény, hozzászólás?