Sonic film – a Deadpool rendezője készítheti el?


A jelek szerint Tim Miller nem fog unatkozni azután sem, hogy dobbantott a Deadpool folytatásából.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy nem Tim Miller rendezésében készül majd el a Deadpool 2, mivel a direktor elhagyta a projektet. Úgy tűnik viszont, hogy a jövőben sem fog unatkozni, mivel a The Hollywood Reporter értesülései szerint ő készítheti el a Sonic the Hedgehog mozit

Miller nem a rendező székbe ül be ebben az esetben (ott ugyanis már Jeff Fowler csücsül), a Sony Pictures inkább produceri feladatokat szán neki. A Sonic mozi egyébként egy CGI elemekkel és élőszereplős részekkel vegyített hibrid lesz, melyet Patrick Casey és Josh Miller ír, valamint szintén producerként tevékenykedik majd a film kapcsán Neal H. Moritz. 

Tim Miller nem mulasztotta el az alkalmaz, hogy dicsérje a Sonic rendezőjét a THR-nek adott interjújában:

„Jeff egy hihetetlen képességekkel rendelkező rendező, remek érzéke van a történetmeséléshez. A Sonic világának bemutatása tökéletes alkalom lesz a számára az animációs filmek terén szerzett tapasztalatát és új dimenziókat nyisson meg a legendás karakter számára.”

A Sonic mozi premierjének pontos dátuma még nem ismert, de a jelenlegi tervek szerint valamikor 2018 folyamán számíthatunk rá. 


Vélemény, hozzászólás?