Sosem találnád ki, melyik játékot töltötték le legtöbbször tavaly a PlayStation Store-ból


A Sony nyilvánosságra hozta 2016 legkapósabb címeit. Annyit segítünk, hogy nem a Battlefield 1, nem az Uncharted 4, de még csak nem is a GTA V nyert.

A Sony kifejezetten jó évet zárt tavaly. A PlayStation 4 eladások továbbra is az egekben, az exkluzív címek egytől egyik kiemelkedően sikerültek, és elrajtolt a PlayStation VR is, ami jobban fogy, mint a PC-s nagyágyúk együtt.

Egyre többen vásárolnak digitális címeket, hála a rengeteg akciónak, amelyekkel néhány hónappal a megjelenés után már fél áron lehet bezsákolni az év legjobb címeit. Emellett nyilvánvalóan a hype és a hatalmas marketing is elvisz a hátán egy-egy címet, így a PlayStation 4-es eladások TOP 10-es listájába a No Man’s Sky, a Call of Duty: Infinite Warfare és a Tom Clancy’s The Division is bekerült. A dobogóra a Minecraft és a Battlefield 1 állhattak fel, a legtöbbet azonban Rocket League-ből adták el. Ez többek közt azért is izgalmas, mert a játék tavaly jelent meg, ráadásul rögtön oda is adták ingyen a PlayStation Plus előfizetőknek.

 1. Rocket League
 2. Battlefield 1
 3. Minecraft: PlayStation 4 Edition
 4. Call of Duty: Infinite Warfare
 5. Tom Clancy’s The Division
 6. Grand Theft Auto V
 7. Overwatch: Origins Edition
 8. Battlefield 4
 9. No Man’s Sky
 10. FIFA 17
 11. NBA 2K17
 12. Need for Speed
 13. Star Wars Battlefront
 14. Rainbow Six Siege
 15. Battlefield Hardline
 16. Madden NFL 17
 17. The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition
 18. Uncharted 4: A Thief’s End
 19. The Last Of Us Remastered
 20. Final Fantasy XV

Természetesen a PS3-as, PS Vitás, PS VR-os és a klasszikus címek, valamint a DLC-k toplistája is megvan, ezeket ide kattintva találjátok.


Vélemény, hozzászólás?