Star Trek Online – hat év után végre elérhető egy legendás űrhajó


Már több, mint hat éve játszható a Star Trek-univerzum MMO-ja, és végre bekerült a játékba a sorozatokból megismert klasszikus űrhajó.

A Star Trek Online-ban már évek óta rengeteg különböző űrhajóval ritkíthatjuk gonosz űrlények sorait, de végre ezt az eredeti sorozatból megismert Constitution osztályú csillaghajóval is megtehetjük.

A hajó eredeti verziója ugyan már a 2010-es indulás óta elérhető volt, de az egyik legrosszabb besorolást kapta – a Tier 1-es jármű majdnem olyan gyenge volt, mint a tutorial űrhajója. A játékosok rengeteget reklamáltak és elégedetlenkedtek, hogy a „TOS Connie”-nak becézett csillaghajó bekerüljön a játékba.

A TV-sorozat 50. évfordulója alkalmából a fejlesztők viszont úgy döntöttek, eleget tesznek a játékosok kívánságának – Kirk kapitány hajója megkapta a legerősebb, Tier 6-os besorolást.

A TOS Connie-t viszont nem könnyű megszerezni, az űrhajó csak augusztus 25-től szeptember 16-ig lesz elérhető különleges loot boxok ritka dropjaként. Ha valaki tehát nem akar egy vagyont költeni később az aukciós házakban a hajóra, bíznia kell a vakszerencsében.

A Star Trek Online idén ősszel PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik, úgyhogy hamarosan már a konzolos játékosok sem maradnak ki a mókából.

Ti próbáltátok már a Star Trek-MMO-t?


Vélemény, hozzászólás?