Steamre is bejelentették a Dragon Quest Heroes II-t


A Square Enix Steamre is bejelentette a 2016 májusában PlayStation 3-ra, és Vitára már megjelent, idén április 25-én pedig PC-re, majd 28-án PS4-re is érkező DQ-kalandot. A jeles alkalomból egy új előzetes is napvilágot látott, amely a játék karaktereit, helyszíneit, kasztjait és pörgős harcait mutatja be – ezt a cikk alján tekinthetitek meg.

Dragon Quest Heroes II: Explorer’s Edition

A rajongók már most előrendelhetik a játék különleges Explorer’s kiadását, amely 15 DLC-exkluzív, letölthető tárgyat tartalmaz, amely a cuki (és kevésbé cuki) ellenfelek hordáinak legyőzésében lesznek segítségünkre.

Az új fegyvereket a játékban található ellenfelek ihlették, így olyanokat találunk majd köztük, mint a Slime Knight’s Shield, a Great Sabreclaws, vagy a Golem Gauntlets. A különleges kiadás cserélhető borítóval érkezik, és 59,99 dollárért rendelhető meg a Square Enix boltjából, vagy a PlayStation Store-ból. Akik innen töltik le a pakkot, egy különleges, PS4-exkluzív háttérképet, egy Dragon Quest I-ben használható hős jelmezt, valamint egy, a Dragon Quest Builders-ben feloldható “Healix the Hero” receptet is kapnak, amelynek segítségével a játékosok megépíthetik a franchise egyik legkedveltebb karakterének szobrát a játékban.

A Dragon Quest Heroes II hazánkban tehát április 25-én jelenik meg PC-re, 28-án PS4-re, míg az első részt is tartalmazó, japán Switch verzió a konzol boltokba kerülésének napján, március 3-án jelenik meg a régiófüggetlen hibrid konzolra.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?