Steep – intenzív az új gameplay videó


A Ubisoft a GoPróval együttműködve tapasztaltatja meg velünk az Alpokat és az ott végrehajtott elképesztő mutatványokat új extrém sportjátékukban, a Steepben. Az új gameplay videó ezt az újfajta élményt kívánja előrevetíteni.

Sokak szeme elkerekedett, mikor az idei E3-on a Ubisoft bejelentette vadonatúj címét, a Steepet, amely egy nyílt világú extrém sportjáték lesz olyan élményekre kiélezve, mint a szárnyasruhával repülés, az ejtőernyőzés, a snowboardozás és síelés, akár kooperatívan is. Korábban volt lehetőségünk nekünk is kipróbálni a különleges projektet és több van benne, mint ami elsőre látszik, de nem tökéletes. 

A Ubisoft legújabb trailere szeretné átadni nekünk az élményt, hogy milyen az, amikor az Alpokban sportolók folyamatosan kockáztatva az életüket bemutatnak egy életveszélyes, mégis adrenalintermelő kunsztot elképesztő magasságokban. Lényegében az egész videó egy nagy GoPro reklám, hiszen a Hero 5 sisakkamera és a Karma drón is ezt a célt szolgálja, de cserébe legalább valóban hajmeresztő pillanatokat láthatunk megelevenedni. 

A Steep megjelenése december 2-án várható a főbb platformokra (PS4 Pro támogatással), ráadásul a télisport-játékok kedvelői idén két másik címmel is számolhatnak: jön a free-to-play Snow és a Mark McMorris Infinite Air is. Ha szeretnétek kipróbálni, lesz rá lehetőség. 


Vélemény, hozzászólás?