System Shock Remastered – PlayStation 4-re is megjelenik


[ad_1]

Még javában tart a felújított játék Kickstarter kampánya, de az már most biztosra vehető, hogy a System Shock Remastered PC és Xbox One mellett a Sony konzolján is tiszteletét teszi.

Még pontosan egy hét van hátra a System Shock Remastered Kickstarter kampányából, de a készítők nem várták meg a közösségi kalapozás lezárását, és már most bejelentettek egy nagyon fontos és örömteli hírt.

Eddig csak az volt biztos, hogy PC-re és Xbox One-ra megjelenik az alapjaitól újjáépített System Shock, a fejlesztők most azonban elárulták, hogy nem tudtak ellenállni a rajongók kérésének, így a játék PlayStation 4-re is meg fog jelenni. Mindezt ráadásul a kampánytól függetlenül jelentették be, tehát nem kell a gyűjtésnek semmilyen határt elérnie ahhoz, hogy valósággá váljon a PS4-es megjelenés. Fentebb már meg is nézhettek egy rövid részletet ebből a verzióból.

Egy héttel a lezárás előtt már túl is teljesítette célját a System Shock Remastered Kickstarter kampánya, hiszen a 900 ezer dolláros határt már túlszárnyalták, jelenleg több mint egymillió dollárnál járnak. 

[ad_2]

Source link


Vélemény, hozzászólás?