Szavazz: melyik FPS-t várod legjobban az ősszel?


Lassan átfordulunk az őszbe, úgyhogy éppen ideje számba venni, milyen ütős FPS-címekre számíthatunk ebben az évszakban. Te melyik játékra fogsz lecsapni egyből?

Az FPS játékok kedvelői már most bőszen dörzsölhetik a tenyerük, ha az őszi megjelenésekre pillantanak. Most arra vagyunk kíváncsiak, hogy a levelek sárgulásával együtt érkező ígéretes címek közül ti melyiknek fogtok a legjobban örülni.

Természetesen a két legnagyobb hangzavarral érkező az első világháborús Battlefield 1 és a távolabbi jövőbe kalauzoló Call of Duty: Infinite Warfare, de minden bizonnyal sokatok várja már azt a pillanatot is, mikor beleülhet a Titanfall 2 egyik óriási robotjába. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy végre hivatalosan is bejelentették a BioShock: The Collection érkezését, ami múltidézésnek és a remek trilógia bepótlásának is kiváló alkalmat biztosít. Mindezeken felül ősszel érkezik még a Killing Floor 2 is, erről se feledkezzetek el! Persze ha a fentieken kívül nektek teljesen más cím jut eszetekbe, azt is osszátok meg velünk nyugodtan.


Vélemény, hozzászólás?