Szeptemberben jön a Pac-Man Championship Edition 2


Toru Iwatani az eredeti játéktermi Pac-Man megalkotója 2007-ben készítette el a Pac-Man Championship Editiont, mely megannyi új játékmechanikai elemmel és villámgyors sebességgel dobta fel a jól ismert program által nyújtott élményt, melyet 2010-ben egy folytatás, a Pac-Man Championship Edition DX is követett. A Bandai Namco azonban most bejelentette, hogy nem kell várnunk már sokat Iwatani ötletének számozott folytatására, ugyanis a Pac-Man Championship Edition 2 szeptemberben érkezik újgenerációs konzolokra és PC-re.

A készítők szerint a második rész elődei legjobb megoldásait örökölte, így természetesen maradt az őrült tempó és a Chain Eating mechanika, ugyanakkor olyan újdonságokkal találkozhatunk majd, mint a szellemekkel való ütközésnek a lehetősége, vagy éppen a hatalmas szellemekkel vívható boss-csaták.

A Pac-Man Championship Edition 2-ben természetesen lesz Score Attack játékmód, de egy új Adventure nevű opcióban is kergetőzhetünk a szellemekkel az egyedi látványvilágú, sőt, dinamikusan változó labirintusokban, méghozzá roppant gyorsan mozgó gyümölcsöket behabzsolva.

A Pac-Man Championship Edition 2 kizárólag digitálisan letölthető változatban jelenik meg idén szeptemberben PlayStation 4 és Xbox One konzolokra, valamint a Steamen keresztül PC-kre. A San Diegó-i Comic Con látogatói pedig máris kipróbálhatják a programot a helyszínen kiállított standokon.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?