Szeretted a WipeOut és F-Zero játékokat? Ezt nézd meg!


Az antigravitációs ámokfutás rajongóinak érdemes látnia a Redoutot, amely ráadásul VR-támogatással is fel van szerelkezve, így valóban a földtől elrugaszkodott versenyekben szelhetjük a levegőt.

A WipeOut szellemi örökösében, a 34BigThings által fejlesztett Redout (korábban Red:Out) című futurisztikus versenyjátékban gyönyörű pályákon száguldhatunk keresztül, a látványért pedig az Unreal Engine 4 gondoskodik. 


A Redout készítői olyan címekből merítettek ihletet a WipeOut-on kívül, mint az F-Zero, a Rollcage és a POD, amelynek köszönhetően a 34BigThings klasszikusok előtt tisztelgő játéka egyszerre ismerős és mégis vadonatúj.

Hogy milyen élmény vele játszani, abba már ti is belekóstolhattok, ugyanis a futurisztikus játék a közelmúltban sikeresen megjelent PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is. De akár meg is nézhetitek előtte a Kotaku két gameplay videóját, melyekkel ízelítőt kaphattok az észvesztő iramú futamokból: 

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=w2NeuEIEILg]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=aKQ5MTbjbJ4]

A Redout a 20 különböző pályát, 4 járműosztályt, 6 csapatot és 7 versenytípust tartalmazó karriermódja, valamint a 12 játékost bíró online multiplayer mellett támogatja a VR-eszközöket (Oculus Riftet, HTC Vive-ot, OSVR-t) is. Elég pofásan fest, reméljük mi is ki tudjuk majd próbálni, és beszámolni róla nektek.


Vélemény, hozzászólás?