Támogatókat kéne szerezznünk, mert ez így nem okés


Sajnos, úgy néz ki nagyon lassan haladunk a cél felé,ezért felhívnám a figyelmeteket a jobb oldalt lévő, linkek sávba elhelyezett, Donate gombra.
Minden kis és persze nagy összegű támogatásnak nagyon örülnék,szeretném beindítani a reklám kampányunkat, hogy minél több harcost tudjunk magunk mellett.
A facebookon is kéne hirdetnünk, ami napi szinten 2200Ft lenne.
Ki tudná vállalni, hogy fedezi a reklám költségeket?
Nem fotel harcos akarok lenni,inkább egy forradalmár aki elsősorban demokratikus úton akar jobb létet teremteni a népnek,persze ha úgy nem megy akkor akár hajlandó lennék bizonyos más eszközökhöz is folyamodni.
Nem akarom hagyni, hogy a hazámat még jobban szétlopják az olyan emberek, akik nem képesek meglátni benne a szépet.
Azt meg főképp nem hagyhatom, hogy a nagyravágyásnak és kicsinyességnek a polgárok,az alacsony fizetésből élők,a munkásemberek és kismamák igyák meg a levét,szóval a kis emberek.
Minden egyes perc melyet elvesztegetünk egy-egy polgár társunk életébe vagy vagyonának elvesztéséhez(hála a mesterségesen létrehozott és életben tartott gazdasági válságnak) járul hozzá.
Most bizonyára azt gondoljátok magamnak gyűjtök pénzt,pedig nem.
Mindenről tétles elszámolás és képernyő kép készül,illetve ha nyomtatok akkor a számláról fotó.
Én nem kirabolni akarlak benneteket,nem belőletek akarok meg gazdagodni,nektek akarok jobb létet,de egyedül nem megy segítenetek kell!
Minden valamire való magyar,szegény,kisembert akit a kormány lebecsül,magunk mellé kell állítani és együttes erővel kell megtörnünk azt a gazdasági nyomást amellyel a kormány rabszolga hajcsárok kezére juttatott minket.
Teljesen mindegy melyik rendszer jön,választhatjátok megint a FIDESZT vagy az MSZP-t a vége ugyan az lesz,nem tanultatok még belőle?
Szükség van erre az új pártra,engedjétek meg hogy képviseljem,illetve ha sokan mellém álltok akkor képviseljük a párt érdekeit és ezzel egyúttal a ti érdekeiteket is,egy jobb létért,egy jobb hazért, egy jobb Magyarországért!
A változás egyedül rajtatok múlik.
Én készen álok rá, és ti?


Vélemény, hozzászólás?