Távirányítós kismotort rejt a South Park: The Fractured But Whole különleges kiadása


Eddig úgy tudtuk, hogy a stílszerűen Mikulás napján érkező South Park: The Fractured But Whole két különleges változatban lesz kapható, méghozzá a főként a digitális extrákban utazó Gold Edition, illetőleg a 15 centis The Coon figurát tartalmazó Collector’s Edition formájában (ezek pontos tartalmáról és áráról, illetőleg az idei évben érkező legjobb játékok gyűjtői kiadásairól ebben az összeállításunkban olvashatsz bővebben).

Most azonban kiderült, hogy kizárólag az Amazon oldaláról megrendelhetjük a 190 dollárt kóstáló Special Editiont is, melynek fő eleme az okostelefonnal Bluetooth-on keresztül irányítható kismotor, a Coon Mobile, amin természetesen ott csücsül, maga Cartman, vagyis szuperhős alteregója, The Coon is. Az elemekkel üzemelő kis mocit egy ingyenes applikációval irányíthatjuk, és azon kívül, hogy nyolc irányba képes kanyarodni, még 12 mondatot is tud idézni kedvenc mocskos szájú elemistánktól.

South Park's  Coon Mobile
South Park’s Coon Mobile

A játékot fémtokban rejtő csomagban ezen kívül a már említett Gold Edition minden tartalma megtalálható, plusz Season Pass is jár hozzá, ami például a 90 eurós Collector’s Editionről nem mondható el. A Special Edition már most előrendelhető, a South Park: The Fractured But Whole pedig december 6-án jelenik meg Xbox One és PS4 konzolokra, valamint számítógépekre.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?