Tényleg a hétvégén startol a Titanfall 2 tesztváltozata


Augusztus 19-ével megindul a mech-vadászidény, ekkor kezdhetjük el ugyanis az eredeti Call of Duty sorozat fejlesztőitől érkező Titanfall 2 ma már pletykált tesztváltozatát – feltéve, ha rendelkezünk egy Xbox One-al, vagy PlayStation 4-el, a fejlesztők ugyanis valamilyen oknál fogva tényleg csak a konzolokon teszik kipróbálhatóvá a játékot. Az első hétvégén a Bounty Hunt címre keresztelt öt az öt elleni küzdelem, no meg a Pilots vs. Pilots (ezúttal már 16 fővel) válik nyüstölhetővé a Boomtown és a Homestead nevű pályán, ezt követi majd valószínűleg egy héttel később az Amped Hardpoint (hat a hat ellen) móddal és a Forward Base Kodai térképpel bővítve az addigi lehetőségeket. A bejelentéshez egy videó is jár, nézzük:

A két hétvégén át tartó, kizárólag a multira kihegyezett technikai teszt természetesen két új titánt is bemutat majd: az Ion, és a Scorch névre keresztelt gépszörnyek valószínűleg könnyedén törlik fel a pályát a többi játékossal (és a pályákon továbbra is nyüzsgő NPC szerű gruntokkal), ráadásul a pilóták arzenálja is bővül majd, többek között a Grapple, a Holo Point, és a Pulse Blade címre keresztelt képességekkel. Miután egy-egy Titanfall küzdelem továbbra sem abból áll majd, hogy az egymásnak rohanó seregek megsimogatják a konkurensek buksiját, így persze fegyverek is lesznek: többek között shotgunnal, és a Masttiff, valamint az Alternator névre keresztelt géppuskával is oszthatjuk majd az áldást.

A technikai teszt nem befolyásolja a végleges változat platformjait (vagyis a PlayStation 4 és az Xbox One mellett továbbra is számíthatunk PC-s megjelenésre is), a debütálás idén október 28-án lesz esedékes.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?