Tényleg jön a felújított Bulletstorm


A Gearbox megerősítette a pletykákat, a csapat újabb kört fut a Bulletstormmal, hátha a jelenlegi generációban nagyobb sikere lesz.

A Bulletstorm eredetileg nem a Gearbox játéka volt – a People Can Fly és az Epic Games készítette, majd az Electronic Arts adta ki. A jogok valahogy mégis Randy Pitchford csapatához vándoroltak, ők pedig úgy döntöttek, hat év után adnak még egy esélyt a játéknak, és a People Can Fly közreműködésével PC-re, PlayStation 4-re, valamint Xbox One-ra készítik el a feljavított kiadást.

A Bulletstorm HD Remasterről először akkor hallottunk, amikor az E3 alatt a Microsoft által a sajtónak osztogatott pendrive-okra valahogy olyan képek kerültek, amik az egyértelműen ráncfelvarráson átesett játékot mutatták meg. A cég azóta sem erősített meg semmit, de a bejelentés megtörtént, most már hivatalos, hogy jövőre, egész pontosan 2017. április 7-étől játszhatunk a Full Clip Editionnel.

A Bulletstormot egyébként az különbözteti meg a többi FPS-től, hogy ösztönöz a kreatív gyilkolásra, környezetünk elemeinek használatára. Sajnos annak idején hiába kapott túlnyomóan pozitív értékeléseket, nagyon kevés fogyott belőle, és nem tudott profitot termelni. Reméljük, most jobban sikerül.

Az előrendelők egyébként Duke Nukem szerepében is játszhatnak.


Vélemény, hozzászólás?