Termékeny volt a tegnapi nap, tartalom tekintetében


Lássuk mi is történt tegnap.
Megosztottam 3 bejegyzést, és még arra is jutott időm hogy egy videót meg vágjak és feldobjak a youtubera.
Kiváncsiak vagytok rá hogyan csináltam?
Nos nagyjából így:

image

Arról nem is szólva, hogy én ezt a teljesítményt munka melett nyújtottam, kiváncsi voltam lehetséges e munka melett ennyi tartalmat közzé tenni egynap alatt, ha az embernek van munkája és dolgozik mellette, és hát válasz bár az hogy igen, de rendkívül dekoncentráltá válik az ember.
Sosem értettem azokat a tartalom gyártókat akik, nem csak ennyit, de ennél sokkal több tartalmat képesek gyártani az internetre egy nap allatt.
I mean, hogyan?
Az átlag emberek (keményen dolgozó kisemberek by Orbán) be mennek a a munkahelyükre, ledolgoznak 8 órát és jó esetben haza érnek 8ra, csinálnak valami vacsorát, a főzéssel alapból el megy egy fél-egy óra és már ott vagyunk hogy 9-10 óra (evéssel együtt) és jóformán semmit nem csináltunk.
Abba meg bele sem merek gondolni, hogy valaki nem dolgozik és munka keresés helyett ezzel tölti az idejét, miközben a szüleinél/barátainál élősködik mint valami pióca.
Talán irigynek tűnhetek, bevallom egy kicsit az is vagyok, akinek ennyi felesleges ideje van az irigylésre( vagy inkább sajnálatra?) méltó.
Bár nekem is annyi időm lenne hogy leüljek nyugalomba, befejezem ezt a posztot vagy újra videókat gyártsak. De az életem olyan hogy 3x szállok át a hét, minden napján és közben jó ha tudok írni egy sort nyugalomban, pedig a hajlomam meg lenne rá.
Apró tartalom:
Nektek tesztett az új videóm?
Tudom ez költői kérdés mert úgy sem jön rá válasz, mert tudom hogy vannak olvasóim, csak ők általában lusták kommentelni 😀
Na majd egyszer tartok egy skizo bulit,
:-D.


Vélemény, hozzászólás?