Teszteltem a Telenor feltöltő kártyás mobil internetét


És a következőkre jutottam:
– A hipernet, nem hiper, hanem átlagos.
– A modem (USBs ZTE mf667) hajlamos ledobni a kapcsolatot, és érvénytelennek minősíteni a simkártyát, bár ezt csak internet expolerben hajlandó elsődlegesen közölni (használja még valaki azt a szart egyáltalán?).
– A csomag számláló akkor is számlálja az adatot, ha egyébként a nethez sem nyúlsz és a Windows frissítések teljes mértékben ki vannak kapcsolva, semmilyen lap vagy alkalmazás nincs nyitva.
– Borzasztó drága a maga 5ft/mbjával, mivel átlag használatban durván 30 mega megy el.
Nem tudom, hogy ez miben közölt, percben vagy másodpercben, mindenesetre az aktuális adatoknál ez az adat volt közölbe.
Ki lehet számolni vajon 5000Ft meddig tart.
Kérdés:
Mi lesz ha lejár az egység?
Nem lassítják, hanem teljesen kikapcsolják a netet (szemben a számlás konstrukcióval, amit érdekes módon engednek tovább lassítva működni).

Egyébiránt hasznos, ha azonnal internetre van szükséged.

Függők előnyben, magamat is bele értve!

A kapcsolódás, ha nincs gond a sim kártyával, szinte azonnal megtörténik,bár nehezményezem, hogy ehhez meg kell nyitni a böngészőt.

Miért nem lehet azt hogy ha bedugom működik, ha kihúzom nem megy?

Talán túl egyszerű vagyok, de várom már azt a korszakot amikor már nem kell segéd eszköz a mobil internet elindításához, a modemen kívül persze.

Amúgy milyen durva az már hogy a garantált fel és letöltési sebesség 0/0 mb/s ami azt jelenti, hogy akár teljesen el is vehetik ha úgy tartja kedvük és neked ebbe semmi bele szólásod nem lehet.

Átlag használatra el megy, youtube kizárva, de alapvetően semmiképpen nem gazdaságos, afféle szükség megoldásnak mondanám, hogy ha valaki akar internetet, de nem akar hűség időt és nem tudja beköttetni a vezetékes netet, annak ez jó megoldás.


Vélemény, hozzászólás?