Tethered – cuki stratégia készül PSVR-ra


A Tethered már az E3-on is bemutatkozott, a kis brit csapat, a Secret Sorcery játéka viszont hamarosan elkészül, így néhány új részletet is megtudtunk róla.

A PlayStation VR-ra érkező játékok között lesznek komolyabb címek is, a Tethered viszont talán egy fokkal kevésbé komor élménnyel vár minket. A stratégiában a végtelenül aranyos Peepek felett kell őrködnünk, ami egy érdekes VR-élményt nyújthat majd.

Ahogy azt a frissen kiadott fenti trailerben is láthatjátok, napközben nyersanyagokat gyűjtünk és építkezünk, hogy felkészüljünk az éjszakára, amikor is a Tethered világának gonoszabb lényei támadnak majd a Peepekre. A PSVR segítségével egészen egyszerűvé tették a stratégiai játékok irányítását, ami eddig konzolon mindig problémát okozott. Csupán rá kell néznünk a lényre, akinek utasítást szeretnénk adni, majd a neki kijelölt feladat helyére, és már egy gombnyomással el is küldhetjük következő tennivalója felé.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=lwUB1ow-Agk]

A különleges nézetnek hála beleélhetjük magunkat a jótékony szellem szerepébe is, aki fentről vigyáz a Peepjeire. Hogy mindez milyen élményt nyújt, azt még idén októberben, tehát maximum néhány héttel a PlayStation VR megjelenése után ki is próbálhatjuk.

Nektek hogy tetszik eddig a Tethered?


Vélemény, hozzászólás?