TGS 2016 – a héten megnézhetjük a Metal Gear Survive játékmenetét


A Konami nem akármilyen meglepetéssel készül az idei Tokyo Game Showra, ugyanis először láthatjuk mozgásban a Metal Gear Survive-ot, a Metal Gear széria spin-offját.

A Konami a gamescom 2016-on jelentette be a Metal Gear franchise vadonatúj tagját, a Metal Gear Survive című mellékszálat, amely egy négyfős, lopakodásra kihegyezett, kooperatív akciójáték lesz és közvetlenül a Metal Gear Solid V: Ground Zeroes eseményei után játszódik. 

A Konami azóta már több látnivalót is mutatott a rajongókat megosztó játékról, válaszolt is a háborgóknak, azonban a bejelentéshez mellékelt rövid traileren kívül mást egyelőre nem láthattunk a Metal Gear Survive-ból. A Tokyo Game Show 2016 azonban elhozza a változást, ugyanis a kiadó megerősítette, hogy szeptember 17-én, hazai idő szerint 09:15-től megmutatja majd a spin-off játékmenetét, amelyet YouTube-on követhetnek az érdeklődők. 

A Metal Gear Survive valamikor 2017-ben jelenhet meg PC, PlayStation 4 és Xbox One platformokra. Ti mit gondoltok róla az eddigiek alapján?


Vélemény, hozzászólás?