TGS 2016 – így néz ki a Final Fantasy XII: The Zodiac Age


A sokak által a sorozat legjobb epizódjának tartott Final Fantasy XII PlayStation 4-re kap egy felújított változatot, amelyet a Tokyo Game Show 2016 apropóján mozgásban is láthatunk.

A Square Enix júniusban jelentette, hogy a Final Fantasy franchise egyik legjobban kedvelt része, a Final Fantasy XII kapni fog egy HD remaster kiadást, amelyet Final Fantasy XII: The Zodiac Age alcímmel kereshetünk majd és alapos ráncfelvarrásban részesül. 

A The Zodiac Age-ben lecserélik a karaktermodelleket és az átvezető animációkat, valamint kiegészítik gyorsabb töltési idővel, automatikus mentési rendszerrel, a Zodiac Job System angol változatával (eddig csak japánul jelent meg) és egy fejlesztett turbó móddal is. A zenei anyagokat érintetlenül hagyják, bár kiegészítik egy új felvétellel.

A Square Enix eddig nem kényeztetett el minket a HD kiadás látnivalóival, de a Tokyo Game Show 2016 végre lehetőséget biztosított rá, hogy megcsodálhassuk az új verziót és kijelenthessük: a Final Fantasy XII szebb, mint valaha! 

A Final Fantasy XII: The Zodiac Age valamikor 2017-ben jelenhet meg, kizárólag PS4-re. 


Vélemény, hozzászólás?