The Elder Scrolls Online – indulhat a lakberendezés


PC-n már aktiválták a készítők a The Elder Scrolls Online Homestead névre hallgató ingyenes frissítését, de hamarosan konzolokra is érkezik a játékosok házait az MMO-ba építő patch.

A The Elder Scrolls Online kapcsán a széria régi rajongói minden bizonnyal a Morrowind DLC-t várják, de annak megjelenéséig sem unatkozik, aki az MMO-ban járja a Bethesda népszerű fantasy-világát. Megérkezett ugyanis a játékosok számára saját házakat biztosító Homestead frissítés.

A patch egyelőre csak Windows alatt és Macen játszható, de mindössze két hét múlva, február 21-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik. Az új tartalmakat illetően pedig nem nagyon lehet okunk a panaszra, ugyanis harminckilenc különböző háztípus közül választhatunk, amit aztán és több mint kétezer különböző tárggyal rendezhetünk be, ami természetesen az Elder Scrolls Online mikrotranzakciós áruházába is hoznak néhány megvásárolható csomagot.

A bútorokat és berendezési tárgyakat egyébként mi magunk is lecraftolhatjuk, de emellett például még azt is megszabhatjuk, milyen jogosultságokkal rendelkezzenek házunkban a barátaink és a guildtársaink. Akit érdekel a rendszer, annak érdemes ránéznie a készítők által közzétett egy oktatóanyagra is, amiben megismerkedhetünk a Homestead-rendszer alapjaival.


Vélemény, hozzászólás?