The Elder Scrolls Online – ingyen kipróbálhatod, de nem minden platformon


Holnaptól bárki ingyen kipróbálhatja a The Elder Scrolls Online-t, legalábbis PC-n és PlayStation 4-en.

A The Elder Scrolls Online folyamatosan fejlődik, legutóbb például a PlayStation 4 Pro kedvéért, a munka gyümölcsét pedig minél többen szeretnék megmutatni a készítők. Így holnaptól vasárnapig egy ingyenes próbaidőszak keretein belül próbálhatjuk ki az MMO-t.

PC-n és PlayStation 4-en is játszhatunk, ráadásul a konzolon PlayStation Plusra sem lesz szükségünk a fejlesztők elmondása szerint. Egész pontosan a Tamriel Unlimited verziójú alapjátékhoz kapunk hozzáférést, a különböző DLC-khez nem, de így is érdemes egy méretes letöltésre felkészülni (a PS4-es változat 73 GB). Ha pedig új fiókot hozunk létre a tesztidőszak alatt, még 500 Crownt is kapunk a készítőktől, amit a játékbeli áruházban költhetünk el. Az Elder Scrolls Online ingyenes tesztidőszaka egész pontosan holnap indul, PS4-en éjfél után egy perccel, PC-n és Macen pedig este 7 órakor.

Konzolon november 20-án 23:59-kor zárul a móka, számítógépen pedig 21-én este 7 óráig játszhatunk ingyen. Ha ezt követően tovább szeretnétek játszani, értelemszerűen szükségetek lesz a játék valamelyik változatára, amik közül akár a néhány hónapja megjelent Gold Editiont is választhatja, aki komolyan bele szeretne folyni az MMO-ba.

Ti belenéztek a TESO-ba?


Vélemény, hozzászólás?