The Escapists 2 – másodszorra is szöknünk kell


A Team17 nem csak bejelentette a The Escapists folyatását, hanem egyből közzé is tette egy előzetest a második részről.

A The Escapists első része igazán remek játéknak bizonyult, ezt pedig a jelek szerint a Team17 kiadó is jól látta, hiszen most bejelentették a folytatást. 

A második számozott epizódot is a Mouldy Toof Studios fejleszti, így a megszokott minőség garantáltnak tűnik. Fentebb a bejelentés mellett érkezett első előzetest is megnézhetitek, melyből kiderül, hogy a The Escapists 2-ben még jobban testreszabható karakterekre, több elkészíthető tárgyra és újabb izgalmas kalandokra számíthatunk. A cellánkban is gyorsabban telik majd az idő, hiszen az unalmas órákat művészkedéssel, craftolással és akár zenéléssel is eltölthetjük. 

A legnagyobb újdonság mégis mindenképpen a többjátékos mód bevezetése lesz. Egymást segítve vagy akár egymás ellen is játszhatunk online, sőt az osztott képernyős megoldásnak hála a kanapén pajtásunk mellett csücsülve is. 

A pontos megjelenési dátum egyelőre nem ismert, valamikor 2017 folyamán kell számítanunk a The Escapists 2-re. A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezik. Addig is bőven lesz idő pótolni az első részt, ami októberben a Games with Gold játékok felhozatalát erősíti. 


Vélemény, hozzászólás?