The Game Awards 2016 – akár VR szemüveggel is nézheted


Nem kell szomorkodniuk azoknak, akik nem tudnak elmenni az idei The Games Awards-ra, a harmadszor is megrendezésre kerülő díjátadó ugyanis számos fórumon nézhető lesz.

Az egyik legrangosabb játékos díjátadó természetesen idén is nagy murit csap és persze mi sem maradunk ki a jóból, együtt szoríthatunk, hogy mi lesz vajon idén a legjobb játék.

Tavaly a The Witcher 3: Wild Hunt a legjobb játéknak járó díj mellett még a legjobb RPG-nek járó elismerést is elvitte, de a rajongók által legjobban várt játék címét bezsebelő No Man’s Sky díjazására is itt kaphattuk fel a fejünket, az persze teljesen más kérdés, hogy azóta mi lett a sorsa az indie kalandjátéknak. Hogy az idei évben milyen nevekre számíthatunk azt még egyelőre nem hozták nyilvánosságra, de hamarosan befutnak majd a jelöltek is.

A december 1-én megrendezésre kerülő eseménynek a Los Angeles-i Microsoft Theater ad otthont, jegyek itt kaphatóak. Akik nem tudnak jelen lenni sem maradnak le az izgalmakról, ugyanis a The Game Awards követhető lesz Twitteren, Facebookon, YouTubeon, Twitchen, a PlayStation Networkön, Steamen és Xbox Liveon.

Ha pedig rendelkeztek VR eszközzel akkor most igazán egyedül álló módon jelen lehettek a díjátadón, ugyanis a nextVR-nak köszönhetően VR szemüvegeken keresztül is nézhető lesz a show.

Szerintetek kik érdemelnek jelölést és vajon melyik játék érdemelheti ki majd a legjobbnak járó címet?


Vélemény, hozzászólás?