The Gun kill people… Or not?


Az emberek egy jelentős része szeretné, ha el tüntetnék a fegyvereket a társadalomból, mert mennyi ember hal meg általuk és milyen nagy veszélyt jelentenek a társadalomra.
Az én véleményem az, hogy érdemes a cső másik végére is ránézni.
Mint a kép is jelzi a probléma a cső másik végén keresendő.
Az ember bármivel képes ölni, ha igazán akar, akár önmagával is, így tehát ezzel együtt akár az emberiséget is kivonhatnák a forgalomból, ami egy pretty good idea.
Már az ős kor óta bizonyítjuk, hogy mi vagyunk az egyik legerőszakosabb, legvérszomjasabb teremtmények a földön, egy doboz kóláért kinyírnánk a legjobb barátunkat is, ha a túlélésünk múlna rajta.
Ellenben a segít megvédeni magunkat a minket érő fenyegetéstől is, többek között egy drogos hülye gyerektől is, aki az anyagát követeli, az ilyeneknek egy puska egészen jó válasz a kérdéseire…
Nem azt mondom, hogy minden örültnek adjunk fegyvert, de az sem állapot, ami ma Magyarországon van, szinte lehetetlen igazi fegyvert vásárolni ön védelmi célból.
Tudom, lehet venni paprika sprayt, de én nem lefújni akarom azt a rohadékot, aki rám támad a saját házamban, hanem lábon lőni…
Rosszabb esetben nyilván fejbe…
Valami úton, módon lehetőséget kellene adni az állampolgároknak hogy, megvédhessék magukat, mert a rendőrség nem mindig van a közelben, hogy meg védjen.
Jelenleg téged csuknának le, ha le lőnéd azt a tolvajt, aki ki akar rabolni, és ez a legszomorúbb az egészben.
Ne felejtsétek, az ember öl embert, és nem a fegyver, ezért hagyni kéne az embereket dönteni.
(szerk. megjegy.: Nem publikálok többet mobilon)


Vélemény, hozzászólás?