The Last Guardian – nyolc percen át mozog a varázslatos kaland


Még most sem merjük elhinni, hogy december elején megjelenik a Team Ico új játéka, az évek óta várt és közben PlayStation 4-exkluzívvá vált The Last Guardian, de újabb nyolc perc érkezett a játékmenetből, ez pedig eléggé meggyőző.

Október végén közel egy évtized után végre aranylemezre került a The Last Guardian, ami remélhetőleg azt jelenti, hogy december elején gondtalanul megjelenik a régóta várt játék, a Sony nemrég egy új előzetessel is nyugtatta a kedélyeket. 

December hetedike a nagy nap, addig viszont még valahogy ki is kell bírnia a PlayStation 4-es játékosoknak. Éppen ezért a Sony megmutatott újabb nyolc pernyi jelenetet a játékmenetből, amely egyszerűen fantasztikusan néz ki, noha a fejlesztők felhívják a figyelmet rá, hogy akadnak benne olyan elemek, amik spoileresek lehetnek. 

Ha esetleg kíváncsiak vagytok még további The Last Guardian tartalmakra, akkor figyeljetek kicsit oda a zenére, csekkoljátok le, hogy mennyit fejlődött a grafika 2015 óta és akár további negyedórányi gameplay felvételt is megnézhettek. 


Vélemény, hozzászólás?