The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier – ekkor indul a harmadik évad


A Telltale ma végre leleplezte, hogy mikor folytatódik hatalmas sikerű The Walking Dead szériájuk. Clementine nem sokkal karácsony előtt visszatér!

A Telltale-féle The Walking Dead sorozat legújabb évadára már nagyon hosszú ideje várnak a stílus elkötelezett rajongói. Ma azonban végre kiderült, hogy már alig egy hónapot kell csak kibírniuk.

A készítők ugyanis hivatalos közleményükben erősítették meg, hogy idén december 20-án rajtol el a The Walking Dead: The Telltale Series harmadik évada, ami az A New Frontier alcímet viseli majd. Az új részekben már egy jóval idősebb Clementine tér vissza főszereplőként, a történetben pedig négy teljes évet ugrunk előre. Javier lesz a folytatás másik fontos szereplője, kettejük sorsa pedig végképp összekapcsolódik az új szezon során.

A The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier lemezes kiadásban is megjelenik majd 2017. február 7-én PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A fizikai verzió ugyan csak az első epizódot tartalmazza majd, de hozzáférést biztosít az összes további részhez is.

Digitálisan viszont természetesen továbbra sem maradnak ki az eddig is preferált platformok. Így a játék érkezik PC-re, PlayStation 3, PlayStation 4, illetve Xbox One és Xbox 360 konzolokra, valamint iOS és Android rendszereket kezelő mobileszközökre. 


Vélemény, hozzászólás?