The WC is mine!!!


Ma egy olyan dologról fogok beszélni,ami triviálisnak tűnhet azonban, még sem annyira az.

Nos, ma szórólapozási munkát végeztem a Szél Kálmán téren (nekem még mindig Moszkva tér, a rohadt életbe már!), és ahogy ez szokott lenni néha, rájön az emberre a szükség, el kell menni pisilni.

De mivel 3 órát kellett csak szóró lapoznom, a tök hidegbe, ezért úgy döntöttem megvárom a munka idő végét és akkor megyek el…

Ez így is történt, amint véget ért a munka időm,kiszemeltem a KFC-t hogy majd ott el megyek WC-re.

Amint, a WC-hez értem egy kódos számzárral találkoztam, kicsit meg vakartam a fejem, hogy most akkor mi legyen,mert már nagyon kell!

Oda mentem egy korombeli lányhoz és meg kérdeztem, lenne e olyan kedves meg mondani a mosdó kódját.

De mielőtt válaszolhatott volna, egy takarítónő, egy utolsó kis senki, beleszólt hogy nem,nem lesz olyan kedves, mert a mosdó csak vendégek számára van fenn tartva, de ilyen stílusban!.

Hát ki a jó k. anyja ez a picsa,hogy bele szóljon ebbe?

Kérdeztem én őt?

Hozzá szóltam?

Nem.

Akkor mi a tökömet szól bele 2 ember dolgába?

Ekkor már egy kicsi eldurrant az agyam és közöltem vele, hogy 3 órája kint fagyoskodok,mert szórólólapot kellett osztanom és nem mehettem el sehová sem!

Azt mondja ő megérti, megérti.

A lófaszt érti meg, azt mondja nekem:

Mennyek a mamutba!

Persze, a 40 méterrel arrébb lévő bevásárló központba, mikor 3 cm-re vagyok a WC-től és nem érzem se a lábam,sem pedig a kezem!

Tudjátok, ez nem helyes.

Én megértem, hogy a WC fizető vendégek számára van fenn tartva, de egyes esetekben tehetnének kivételeket.

Ha igazolhatóan ott dolgozok közterületen,akkor meg kellene engedniük, hogy el menjek WC-re.

Feltéve hogy,nem az a céljuk hogy levizeljem az épületüket,amiért persze megbüntetnek!

Az így abszolút nem fer!

Biztosítani kell a dolgozók számára, azt,hogy el mehessenek elvégezni a dolgukat, vagy talán ujjat mondok azzal, hogy az embernek vannak bizonyos szükségeltei, amit egy kulturált társadalomban nem az útközepén,mindenki szeme láttára kíván elvégezni?

Ez a rendszer és a vendéglátás szégyene.

Lehet, hogy akkor nem volt nálam pénz, és nem akartam vásárolni,de ezek után soha többé nem fogok ott vásárolni semmit sem.

És, azt hiszem ez sokkal nagyobb veszteség,mint ha be engedtek volna WC-re és kb 100 ftnyi vizet el fogyasztok a piszoár lehúzásával és kézmosással…

Az meg már csak az utolsó csepp,hogy amerre járok,mindig kifogok egy fontoskodó embert,akinek semmi köze,semmihez,de azért beleszól mindenbe!

 

 


Vélemény, hozzászólás?