Titanfall 2: apró az első napi javítás, a lemezre pedig már rákerült a Pro-patch


A szűkös fejlesztői határidők, a sürgetett megjelenések miatt manapság már meg sem lepődünk, ha egy a boltok polcaira kerülő játék rögvest több GB-os javítást kap a premier napján: a Halo 5 egy laza 9 GB-os folttal, a Borderlands: The Handsome Collection-höz pedig 16 GB-ot kellett pluszban letölteni.

Nos, akik a héten megjelenő Titanfall 2-re várnak, azoknak a fejlesztőstúdió, a Respawn vezére, Vince Zampella szolgált egy jó hírrel, ugyanis a sci-fi shooterhez egy pillanatok alatt lehúzható 88 MB-os day-one patch tartozik. Hogy mit tartalmazhat egy ilyen pici adatcsomag, azt nem tudjuk, de olybá tűnik, hogy a Respawn jó munkát végezhetett, pláne, hogy már több mint 3 hete elkészültek az utolsó simításokkal, és sokszorosításra küldték a Titanfall 2 mesterlemezét.

A jó hír mellé azt is megtudtuk, hogy az erősebb PS4 Pro konzol novemberi bemutatkozása után sem kell majd plusz adatcsomagokat letölteniük, akik megvásárolják az új gépet és a Titanfall 2-t, ugyanis a korongra felkerült a Pro képességeinek kihasználásához szükséges patch is. Ezt a játék egyik producere, Drew McCoy erősítette meg Twitterén. Ez persze azt is jelenti, hogy az új gép megjelenésének napján máris szebb grafikai beállítások mellett lövöldözhetünk a többjátékos részlegen (nem úgy, mint például a Fallout 4 esetében), vagy éppen a kampányban, amiből alább láthattok egy ízelítőt is. Igaz, alábbi gameplay trailer a Titan X videokártyán futtatott PC-s verzióból származik.

A Titanfall 2 október 28-án jelenik meg PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?