Titanfall 2 – félreértések miatt megy most a hiszti


A Titanfall 2 tervezője közzétett egy képet, amin a játék PlayStation 4-es lemeze látható. Ezt néhányan hajlamosak voltak zokon venni.

Az első Titanfall játék csak PC-re és Xbox One-ra jelent meg, de a második rész már PlayStation 4-re is jön. Ennek mind a Respawn, mind a Sony nagyon örül, többször is a PS4-es változat került előtérbe.

Drew McCoy tervező örömmel tett közzé egy képet a végleges lemezről, amit a Respawn hivatalos twitter csatornája is megosztott. Aztán néhány játékos elkezdett hisztériázni, hogy milyen dolog már ez, a csapat szemen köpi az Xbox One-osokat, és ne felejtsék el, hogy a Microsoft nélkül sehol nem lennének.

A csapat próbálta csillapítani a kedélyeket. Egy másik fejlesztő, John Shiring kirakott egy fotót az Xbox One-os „zöld lemezről” is, azzal a kommentárral, hogy se nem szexi, se nem zöld. A képen az a korong szerepel, amit jóváhagyásra küldenek a Microsoftnak, ezt hívják „zöld lemeznek”, de a játékosok úgy értették, hogy az Xbox hivatalos színe miatt hívják zöldnek, és a fejlesztők leszólják, lenézik, mert az nem olyan szép. 

Ezen nem segített McCoy újabb tweetje sem, aki ugyancsak arra utalt, hogy a még nem nyomott lemez nem néz ki olyan jól.

Nem vagyunk benne biztosak, hogy az elégedetlenkedők csak trollkodnak-e, vagy komolyan képesek voltak ezt zokon venni. 


Vélemény, hozzászólás?