Titanfall 2 – hamarosan streamelik a multiplayert


A Respawn Entertainment bejelentette, hogy a jövő hét folyamán megnézhetjük mozgás közben a Titanfall 2 többjátékos módját egy izgalmasnak ígérkező stream keretében.

Noha az Electronic Arts nem tart külön sajtókonferenciát a gamescomon, ez nem jelenti azt, hogy az egyes játékaik ne kaphatnának kiemelt figyelmet a kölni rendezvény alatt. Ennek köszönhetően hamarosan a Titanfall 2-ből is nyújtanak majd egy kis kóstolót. 

A Respawn Entertainment információi szerint a jövő héten, egészen pontosan augusztus 16-án, magyar idő szerint 20:00 órakor nézhetünk majd bele a Titanfall 2 multiplayerébe egy élő összecsapás keretében, amit a Titanfall közösségének kiemelt szereplőivel és ismert YouTuberek bevonásával prezentálnak és a játék hivatalos Twitch csatornája közvetíti majd.

A készítők szerint akik részt szeretnének venni a Titanfall 2 Multiplayer Tech Test névre hallgató bétájában, azoknak remek betekintést nyújthat a stream. Hamarosan további részleteket is megoszt majd a stúdió, érdemes lesz követni az eseményeket. 

Watch live video from titanfall on www.twitch.tv

A multi mellett egyjátékos kampányt is tartalmazó Titanfall 2 megjelenése október 28-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 


Vélemény, hozzászólás?