Titanfall 2 – mi is örülnénk egy ilyen exkluzív borítónak


A Tokyo Game Show lelkes látogatói annyira meghatották a Respawn Entertainment csapatát, hogy egy különleges meglepetéssel készülődnek a számukra.

Kicsivel több, mint egy hét múlva megjelenik a Titanfall 2, ami minden tekintetben nagyobb lesz az elődjénél. A játékot fejlesztő Respawn Entertainment a legutóbbi Tokyo Game Show-ra is kivitte a játékot, a fogadtatás pedig annyira pozitív volt, hogy szerettek volna valami különlegeset adni az ottani rajongóknak.

A csapat egy videóban jelentette be, hogy a Titanfall 2 japánban egyedi dobozképpel fog megjelenni, amelyen a játék főszereplőjének is nevezhető BT-7274-est láthatjuk a Ronin kardjával a kezében. Ez egy érthető választás, hiszen ha megfigyeljük (és ez a videóban is elhangzik) a Titanfall 2 rengeteg ihletet merít a japán kultúra olyan csillagaiból, mint az Akira, a Gundam, a Macross, az Appleseed vagy akár a Ghost in the Shell.

A Titanfall 2 megjelenése október 28-án várható PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on. Ti várjátok már a játékot? Melyik borító tetszik jobban?


Vélemény, hozzászólás?