Több címét is feltámasztja a Capcom


Olyan franchise-ok leporolására készül a Capcom jövőre, mint a Resident Evil és a Marvel vs. Capcom, így joggal merülhet fel a játékosokban a kérdés: másra is számíthatunk? A kiadó legújabb sajtóközleményében megtalálható a válasz.

Nem telik el úgy hét, hogy ne beszélnénk a Resident Evil 7-ről, a Marvel vs. Capcom Infinite pedig a PlayStation Experience 2016 egyik népszerű bejelentése volt, így joggal gondolhatja azt a Capcom, hogy van igény a „vissza a gyökerekhez” módszerre. Miért ne porolnának hát le újabb klasszikus szériákat és adnának ki hozzájuk új részeket?

Egy új sajtóközleményben a Capcom többek között kitért arra is, hogy megerősítse: a Marvel vs. Capcom Infinite csak a kezdete az új stratégiájuknak, ugyanis a jövőben arra fognak összpontosítani, hogy több olyan sorozatot is feltámasszanak (nem remastereljenek), amelyekhez a közelmúltban nem készült új rész vagy más okból kifolyólag nem foglalkoztak velük (a Marvel vs. Capcom 3 2011-ben jelent meg, tehát öt éve kapott a széria új epizódot). 

A Capcom láthatóan végre belátta, hogy túlságosan is értékes a játékfelhozatala ahhoz, hogy ne használja ki a benne rejlő óriási potenciált, de konkrét címeket nem említettek. Ti miket látnátok szívesen tőlük? Egy új Dino Crisist, esetleg Bionic Commandót?


Vélemény, hozzászólás?