Több játék szerverei is lehaltak a Battlefield 1 béta miatt


Úgy látszik az EA nem volt felkészülve arra a hatalmas tömegre, ami megrohamozta a szervereket, ez pedig nemcsak a Battlefield 1-re, hanem a többi játékra is hatással van.

Ma dél körül vette kezdetét a Battlefield 1 nyílt bétája, így a PC-s, Xbox One-os és PlayStation 4-es játékosok is belevetették magukat a világháború sűrűjébe. A szerverek szokás szerint nem voltak felkészítve a rohamra.

A trailerek alapján nagyon meggyőzőnek tűnt a Battlefield 1, így nem csoda, hogy rengetegen kíváncsiak rá, milyen érzés lóhátról kaszabolni a fejvesztve menekülő ellenfeleket. A szerverek délután még csak-csak bírták az iramot, de így estére nagyon durván elkezdtek köhögni.

Az még hagyján, hogy a Battlefield 1 játékosok problémákba ütköztek, de a jelek szerint sikerült olyan szinten leterhelni a rendszert, hogy a Battlefield 3 és Battlefield 4 játékosok sem tudnak játszani, mert sok esetben nem tudnak belépni a rendszerbe. Az Origin kliens is érezhetően belassult és a Madden játékosok is panaszkodtak Redditen.

Természetesen mindenki a supportot zaklatja, így ha kisebb problémátok van valamelyik másik EA-s játékkal (vagy épp ezekkel) kapcsolatban, ne számítsatok rá, hogy egyhamar reagálnak majd. Remélhetőleg mihamarabb sikerül még néhány szervert csatasorba állítani, és akkor megoldódnak majd a problémák.


Vélemény, hozzászólás?