Több mint hatmillió példány kelt el a Final Fantasy XV-ből


A fizikai példányokat és a digitális vásárlásokat összesítve világszerte több mint hatmillió példány kelt el a Square Enix nagy sikerű JRPG sorozatának hosszú évekig készülő, tizenötödik számozott epizódjából – derül ki a Square Enix legfrissebb hivatalos közleményéből.

A játék eladási adatairól legutóbb mindössze egy nappal a megjelenés után hallhattunk: ennyi idő kellett ugyanis az FFXV-nek az ötmilliós álomszám eléréséhez, amivel minden idők leggyorsabban elkapkodott Final Fantasyjévé vált.

Az örvendetes hír bejelentése után így folytatódik a Square közleménye:

“A Final Fantasy XV további tartalmakat és kiegészítő termékeket kínál, hogy kiterjessze és tovább fokozza a játékosoknak nyújtott élményt, kezdve az ingyenes Holiday Pack frissítéssel, illetve a prémium Holiday Pack+ DLC-vel, amelyek már elérhetőek. Akik az ingyenes vagy fizetős Holiday Packet letöltik, belépést nyernek a “Moogle Chocobo” karneválra, egy speciális játékon belüli eseményre, amely Altissiát átmenetileg pezsgő fesztiválvárossá változtatja január 24-től. A játékélmény érdekében folyamatosan frissítjük és fejlesztjük tovább az alapjátékot, így hamarosan rendszeres frissítésekre, többek között prémium DLC-kre is számíthatnak a játékosok.”

A Final Fantasy XV PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. A játékról írt kritikánkat itt olvashatjátok el, itt pedig az első fizetős DLC-főgonoszáról rántottuk le a leplet.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?