Tom Clancy's The Division – elstartolt a publikus tesztszerver


A PC-sek jelentős része mától azelőtt próbálhatja ki a The Division újdonságait, hogy azok a játék végleges változatába bekerülnének.

Kisebb halasztás után elstartolt a PTS, azaz a Tom Clancy’s The Division publikus tesztszervere. A játékosok először az 1.4-es frissítés újdonságaiba nézhetnek bele, és tanácsaikkal segíthetik a fejlesztők munkáját, kiszúrhatják azokat a problémákat, amiket az élesítés előtt javítani kell.

A PTS egyelőre csak Uplay-en keresztül érhető el, de később a steames változat tulajdonosai is megtalálhatják majd könyvtárukban. Új játékként jelenik meg, és külön kell letölteni, így nem kavarodik össze a legfrissebb stabil változatot futtató klienssel. A karaktereinket nem vihetjük át, viszont instant 30-asokkal indulhatunk. Körülbelül 45 GB-ot foglal. 

A Ubisoft egyelőre vizsgálja, hogyan tudná a szervert konzolokon is elérhetővé tenni. Tekintve, hogy a Sony milyen zárkózott volt a Bethesda játékok modjaival kapcsolatban, lehet, hogy a PS4-esek ebből teljesen kimaradnak. Az Xbox One-osok számára valamivel nagyobb az esély.


Vélemény, hozzászólás?