Tom Clancy's The Division: Underground – már a PS4-esek is játszhatják


Véget ért a Tom Clancy’s The Division: Underground átmeneti Microsoft-exkluzivitása, ezért már a PlayStation 4-tulajok is a föld alá merészkedhetnek a virtuális New Yorkban.

Míg a PC-s és Xbox One-os játékosok már egy hónapja kalandozhatnak New York metróalagútjaiban a Tom Clancy’s The Division első DLC-jében, addig a PS4-esek türelmesen vártak, hogy ők is bevetésre indulhassanak. Elérkezett az idő! 

A Ubisoft a reggeli órákban egy rövid karbantartást követően a Sony jelenlegi generációs konzoljára is elérhetővé tette a Tom Clancy’s The Division: Undergroundot, így az ideiglenes exkluzivitás megszűnt, a Season Pass tulajok már tölthetik az új tartalmakat.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=zZu9FctybRA]

A föld alá kalauzoló DLC az első néhány küldetéstől eltekintve véletlenszerűen generált pályákat és küldetéseket, egy teljesen új Incursiont (Dragon’s Nest), egy rakat új szettet és fegyvertípust, valamint negyven Underground-szintet kínál. Ha bizonytalanok vagytok a DLC minőségével kapcsolatban, olvassátok el a tesztünkben, hogyan sikerült. 


Vélemény, hozzászólás?