Torment: Tides of Numenera – most érkezett meg a gamescomos trailer


Valószínűleg az inXile Entertainment a Harry Potter lökött baglyára bízta a Torment: Tides of Numenera gamescomra szánt trailerét, viszont a kelekótya szárnyas csak most esett be a videóval. De legalább meggyőző az, amit hozott.

A Techland segítségével az inXile Entertainment PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elhozza a Planescape: Torment utódját, köszönhetően annak, hogy a Wasteland 2: Director’s Cut nagy siker lett konzolokon. Számítottunk rá, hogy a gamescomon többet is láthatunk majd az izometrikus nézetű RPG-ről, de a stúdió nem örvendeztetett meg minket új videóval. 

Egy héttel a kölni expó befejezése után (melynek eseményeit érdemes visszanézni az erre a célra létrehozott aloldalon) azonban mégiscsak befutott a Torment: Tides of Numenera legújabb kedvcsinálója, amely összefoglalja a játék legfontosabb részleteit. Mint ahogy azt részletes előzetesünkben olvashattátok, a sztori szerint a helyszín az egymilliárd évvel és nyolc civilizációval későbbi Föld, ahol egy Változó Isten úgy próbálja legyűrni a halált, hogy leveti magáról porhüvelyét és egy új testbe költözik.

Az utolsó ilyet irányítjuk mi, első lépéseinket Sagus Cliffs városában megtéve. Utunk során rengeteg múlik a döntéseinken, valamint azok következményein és azt is megtanuljuk majd, hogy nem feltétlenül szükséges mindenhez harcolni. A legfontosabb kérdés mégis az lesz, hogy: mit számít egy élet?  

Ha az inXile nem csúsztatja tovább a Torment: Tides of Numenera megjelenését, akkor 2017 elején számíthatunk rá, de persze sosem lehet tudni. 


Vélemény, hozzászólás?