Törölték a modot, ami Red Dead Redemptiont csinált volna a GTA V-ből


A srácok több mint három éve dolgoztak a projekten, amikor fentről rájuk szóltak, hogy talán mégsem kéne.

Nemrég mi is beszámoltunk egy modder csapatról, akik nem kisebb feladatra vállalkoztak, mint hogy a Red Dead Redemption virtuális világát átültessék a GTA V-be. Mivel a játék PC-n továbbra is csak a PlayStation Now szolgáltatáson keresztül játszható a kiválasztott országokban, valószínűleg sokan lecsaptak volna a modra, még akkor is, ha az kizárólag a pályát emelte volna át és hozzá sem nyúlt volna a történethez vagy bármi egyébhez.

A srácok azt tervezték, hogy már a jövő héten egy trailerrel örvendeztetik meg a rajongókat, hamarosan pedig a bétát is elindítják, időközben azonban valaki keresztbe tett nekik. Erről a GTA Forums hasábjain számoltak be.

Tudjuk, hogy ezt nagyon nehéz lesz lenyelni, de ahogy valószínűleg észrevettétek, megkerestek minket, és sajnos le kell állítanunk a projektet. Köszönjük a támogatást, de úgy tűnik, hogy ez a mod végül nem készülhet el. Sajnáljuk.

Minden bizonnyal GTA és a Red Dead Redemption mögött álló kiadó, a Take Two munkatársai pakoltak oda. Hogy ennek az eredeti Red Dead Redemption készülő PC-s portja, vagy a RDR2 eladásai állnak-e a hátterében, azt egyelőre nem tudjuk, a srácok minden esete azt ígérték, hogy három év munkáját nem dobják ki csak úgy, és később újra próbálkoznak majd.


Vélemény, hozzászólás?