Tovább késik a Persona 5


Az Atlus nem is olyan rég jelentette be, hogy a Deep Silver segítségével 2017. február 14-én hozza el Európába a várva várt jRPG-t, a Persona 5-öt, és mivel a japán megjelenésre zökkenőmentesen került sor, tegnap pedig kaptunk egy friss trailert is angol szinkronnal, ezért úgy gondoltuk, rendben haladnak a munkálatok a lokalizációval.

Ennek ellenére az Atlus bejelentette, hogy 2017. április 4-én kerül csak a boltok polcaira a játék. Ennek oka, hogy a japán premier remekül sikerült, ezt pedig a nyugati megjelenéssel is szeretné megismételni a stúdió, így felülvizsgálták az eddigi tervüket a lokalizációval kapcsolatban, finomítanak minden egyes soron, sőt, az angol szinkron miatt újra stúdióba vonultak, hogy felvegyenek olyan mondatokat is, amikre korábban nem volt kapacitásuk.

Mivel óriási plusz munkát vállalt be ezzel a csapat, így az angol és japán szinkronhangokat egy ingyenesen letölthető DLC formájában adják hozzá a Persona 5-höz a premier napján, ezt pedig nemcsak a PS4-es, hanem a PS3-as változat is megkapja.

A Persona 5 a decemberi PlayStation Experience-en már játszható angol nyelvű demóval jelentkezik, emellett pedig a The Take Your Heart különleges kiadás előrendelőinek érdemes egy pillantást vetni az új borítókra, hiszen az Atlus tervezői ezt is átalakították egy kicsit.

P5UpdatedArt

A Persona 5 tehát 2017. április 4-én jön PS4 és PS3 gépeken.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?