Trollok


Ezek azok, az embernek nem nevezhető teremtmények, akik tönkreteszik, vagy legalábbis meg nehezítik, a kreatív emberek minden napjait.
KennyTheOne csinált egy nagyon jó videót erről a jelenségről, ezekről a teremtményekről.
A dolog annyira jól sikerült, hogy szerettem volna terjeszteni minél több helyen, de a facebook sértő tartalomnak bélyegezte meg, így erre nem volt lehetőségem.
Persze, lehet itt trükközni, hogy kiszedi az ember a http-t az elejéről, mindenesetre ez elég szemét húzás volt a facebooktól.
Gyanítom sok troll magára vette és jelentette :D.
Ebből is látszik milyen jó indulatú emberek élnek hazánkban.
És ezek választanak államfőt, birka népnek, birka kormány, tiszta sor.
Én mindenesetre, örülök hogy ez a videó megszületett, bár kétség kívül emlékeztet egy picit Mogács Dániel videójára, de csak stílusában, a mondanivalója sokkal jelentősebb.
Ehhez a témához sorolnám még The covery videóját aki szintén ezt a témát dolgozta fel,hasonlóan vicces formában.
Szóval, a trollokról tudjuk, hogy léteznek ez nem kérdés, azt is tudjuk, hogy komoly problémát jelentenek az interneten belül (mert, hogy azon kívül, általában igen csak szerények), de arra effektíve még senki nem adott választ, hogyan kéne megoldani a problémát.
Ha, most Dániel haveromat behívnám, írjon pár sort, való színű egy fegyver arzenálnyi dolgot tudna felsorolni, hogy hogyan kéne ‘megoldani’ a problémát, de mivel jelenleg a magyar törvények tiltják az öldöklést, így a levegőben marad egy alternatív megoldás kitalálása.
Én speciel, egy reputációs rendszerre gondolnék, hasonlóan a Stack Overflow rendszeréhez.
Itt csak akkor tudsz szavazni, ha elegendő releváns kérdést tettél fel és elegendő releváns választ adtál.
Youtubeon ezt úgy lehetne bevezetni, hogy mondjuk a regisztrációt követő első 30 napig nem lehetne semmit csinálni, csak videót nézni.
A videóra, addig nem lehetne szavazni, amíg a videó véget nem ér.
Aztán, mondjuk a 40.nap már értékelhetsz videót, 60. nap értékelhetsz kommentet.
A komment mezőben is kellene egy minimális karakter szám, amit be kell ütni.
Pl nem lehet 4 vagy 5 karakteres komment(ezekkel ki lehet szűrni az ilyeneket hogy: szar,fos,húgy stb).
Ha, nagyon törném a fejem még biztos hozzá tudnék toldani ezekhez pár dolgot, mert bőven van még, de ezt meg hagyom nektek.
Addig is álljanak itt ezek a remek videók a probléma bemutatására, az én posztom pedig a probléma lehetséges megoldásira,vagy inkább csökkentésére.


Vélemény, hozzászólás?