Úgy tűnik tényleg érkezik az Assassin's Creed: The Ezio Collection


Korábban is értesültünk már az Assassin’s Creed: The Ezio Collection létezésére utaló jelekről, ám most egészen konkrét részletek derültek ki a Ubisoft által hivatalosan még be sem jelentett csomaggal kapcsolatban, melyek ráadásul nagyon is hihetőnek tűnnek. A francia Gameblog, mely legutóbb az új PS4 konzolok bejelentésének időpontját szellőztette meg helyesen, egy posztban foglalta össze mit tudnak a három AC-játék HD verzióját tartalmazó pakkról.

Információik szerint a gyűjteményes kiadásban – címéhez hűen – az Assassin’s Creed II, az Assassin’s Creed Brotherhood és az Assassin’s Creed Revelations kap helyet, méghozzá az összes hozzájuk megjelent DLC-vel egybecsomagolva, és alapos grafikai ráncfelvarrást követően 1080p felbontásban, 60fps képfrissítési értékkel futva. Emellett az Ezio főszereplésével készült két kisfilm, az Assassin’s Creed: Lineage és az Assassin’s Creed: Embers is bekerül a pakkba, aminek megjelenését csak Xbox One és PS4 platformokra említi a bejegyzés. Az Assassin’s Creed: The Ezio Collection létezésének bizonyítékaként pedig egy marketinges anyagról készült fotóval is szolgált a Gameblog.

Hogy a többjátékos részlegek is részét képezik-e a felújított játékoknak, arról nem szól a fáma, de a mostanság megjelent HD-kiadások gyakorlatát elnézve, arra tippelnénk, hogy nem. Érdekes, hogy a francia oldal szerint a Ubisoft 70 eurót kér majd a csomagért, ami kicsit soknak tűnik. Ugyanakkor a széria rajongói örülhetnek, hiszen minden valószínűség szerint már novemberben megvásárolhatják az Assassin’s Creed: The Ezio Collectiont, hogy egy kicsit bemelegíthessenek a decemberben debütáló Assassin’s Creed mozifilmre.


Vélemény, hozzászólás?