Új előzetest kapott az Infinite Warfare DLC, a Continuum


Vadonatúj előzetes érkezett a Call of Duty: Infinite Warfare jövő héten megjelenő DLC-jéhez. A Continuum cím alatt futó kiegészítőben négy új pályán randalírozhatunk kedvünkre, az alábbi videó ezeket járja körbe, miközben a térképek egyedi hangulatát is bemutatja.

Az új pályák közül az első a Turista, egy ősi teremtmény hatalmas csontvázára épült üdülőközpont, amely mesterlövészek számára kiváló magaslati pontokat, közelharcra alkalmas szűk helyiségeket és három utcás dizájnt biztosít. A második a Scrap, egy Holdon működtetett szeméttelep, ahol a hosszan elnyúló lővonalak és a taktikusan felhasználható ösvények határozzák meg a játékmenetet.

A harmadik az Archive névre keresztelt futurisztikus művészeti galéria, itt is a három utcás elrendezés és a szűk helyek dominálnak, viszont kifejezetten gyors és kaotikus összecsapásokra fejlesztették ki. Az utolsó pedig a klasszikus Modern Warfare 2-es térkép feldolgozása, az Excess, egy körkörös szűk terep egy felhőkarcoló tetején berendezett lakás területén, amely a régi térkép intenzív és pörgős harcait hivatott felidézni.

A Continuum a szezonbérlet részeként ingyenes, egyébként 15 dollárnak megfelelő összeg lesz az ára. PlayStation 4-re április 18-án érkezik a DLC, ott viszont egy darabig exkluzívként fog működni, a PC-s és Xbox One-os megjelenés csak annak lejárta után várható, ami egyelőre nem tudni, hogy mikor lesz, de az előző, Sabotage nevű pályacsomag durván öt héttel a PS4-es megjelenés után érkezett.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?