Új induló vetett véget a Mass Effect: Andromeda uralmának


A múlt héten beszámoltunk róla, hogy a Mass Effect: Andromeda a vegyes fogadtatás ellenére is tovább meg tudta tartani vezető pozícióját az Egyesült Királyságban történt fizikai eladásokat rögzítő listán, mint a trilógia harmadik része. Két hétnél tovább azonban neki sem sikerült a lista élén állnia, és tekintve, hogy egészen az ötödik helyig zuhant vissza, ez még csak nem is az új listavezető számlájára írható egyedül.

A keddi napon PlayStation 3 és 4 konzolokra megjelent Persona 5 nyerte a múlt hetet, a játékkal többek között mi is szinte maradéktalanul meg voltunk elégedve. Ez a teljesítmény nemcsak a Persona-sorozatban magasan a legjobb elért eredmény, de a 2013-as Ni no Kuni: Wrath of the White Witch megjelenése óta az első japán RPG is, amelyiknek sikerült az első helyen kezdenie.

A második és a harmadik helyen nem történt változás, mind a Ghost Recon: Wildlands, mind pedig a LEGO Worlds tartja eddigi pozícióját. Mögöttük egy helyet ismét feljebb jött a Grand Theft Auto 5, ami mögött a BioWare játéka landolt. További új indulóként nyolcadik helyen rajtolt a LEGO City Undercover, de azon túl, hogy a Minecraft: Xbox Edition hosszú idő után először tűnt el az első 20 helyről, nagy meglepetés nem történt.

  1. Persona 5
  2. Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands
  3. LEGO Worlds
  4. Grand Theft Auto V
  5. Mass Effect: Andromeda
  6. FIFA 17
  7. The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  8. LEGO City Undercover
  9. Call of Duty: Infinite Warfare
  10. Overwatch
  11. Rocket League
  12. Horizon: Zero Dawn
  13. WWE 2K17
  14. Battlefield 1
  15. Forza Horizon 3
  16. Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix
  17. For Honor
  18. 1-2 Switch
  19. Destiny: The Collection
  20. Watch Dogs 2

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?