Új képen láthatók Az utolsó Jedik főszereplői


Szegény ember vízzel főz, tartja a mondás, ami hatványozottan igaz ránk és az idén decemberben érkező VIII. epizódra. A készítők nagyon sokáig hét lakat alatt őriztek mindent a folytatással kapcsolatban, aztán a Star Wars Celebration végre elhozta az első előzetest.

Ezúttal ismét lehulló morzsáknak vagyunk kénytelenek örülni, hiszen a novemberben érkező Star Wars Battlefront 2 egyik promóciós képén tűnt fel Kylo Ren és Rey teljes harci díszben, Az ébredő Erőben látottakhoz képest új felszerelésben.

Az EA korábban már bejelentette, hogy a játék előrendelésével Az utolsó Jedikben látható megjelenéseket kapunk a karakterekhez, a GameStop Ireland pedig most az alábbi képet tette közzé, ami kattintásra még nagyobbra nő.

Star Wars Battlefront 2 Last Jedi costumes.
Kylo és Rey a Battlefront folytatásában

Mindkét karakterről készült képről joggal feltételezhetjük, hogy nem a játék kedvéért készültek el, hanem valóban a filmben szereplő felszerelés látható rajtuk.

Rey tett néhány határozott lépést a Jedik divatja felé, egyes vélemények szerint a néhai Qui-Gon Jinn stílusában, míg Kylo Ren elhagyta a csuklyát és egyelőre nem erőlteti a sisak viselését sem, melynek összetört változatát láthattuk az új előzetesben.

A Star Wars Battlefront 2 november 17-én érkezik PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, míg Az utolsó Jedik december 14-én mutatkozik be a hazai mozikban.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?