Új trailert kapott a konzolos Warhammer: End Times – Vermintide


A PC-re kiadott Warhammer: End Times – Vermintide a tesztünk szerint egészen jól sikerült, csak néhány rusnya bug árnyékolta be a kártevőirtás kooperatív örömeit. Aki nem ismerné, a Vermintide legfeljebb négy játékost vendégül látó kooperatív harcokat kínál bevallottan is az előző generációs Left for Dead sorozat által inspirálva.

A játék címe sem véletlen, az öldöklés a Warhammer világában zajlik, méghozzá az egyik nagyobb történeti egység, az End Times idején, amikor is a Skaven patkánynép elözönlötte a világot. A Vermintide tehát középkori környezetet kínál, a zombik helyett patkányembereket, és a távolsági fegyveres csatározás helyett inkább a közelharcra koncentrál. Ez persze nem jelenti, hogy ne lennének ilyen-olyan puskák, íjak, íjpuskák használhatóak. De elég is belőlem, lássuk a trailert:

Ha a technikai oldal megbízhatóan muzsikál, akkor csodálatos közös élménnyel leszünk gazdagabbak. Én egész biztosan belevágok, amikor a játék a jövőhéten, október 4-én boltokba kerül PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?