Újabb akciós játékok az Xbox Store-on a Countdown Sale keretében


Folytatódik az Xbox Store történetének legnagyobb, év végi/új év eleji akciósorozata: e héten új játékokkal bővült a január 9-ig 30-70 százalékos kedvezménnyel megvásárolható játékok sora.

Az akció egyébként egy hete, több mint 350 játékkal indult, ezzel párhuzamosan pedig minden nap egy-egy plusz játék váltakozik (ma épp a Chivalry: Medieval Warfare akciós).

Az Xbox Live Gold tagsággal rendelkezők további engedményeket is kapnak, akiknek pedig nincs ilyen, azoknak a Gold előfizetés az első hónapban most csak 200 forintba kerül (az ajánlat kizárólag Xbox Live Gold tagsággal nem rendelkező személyek számára érvényes).

Jelenleg többek között olyan nagyágyúk közül válogathatunk, mint a

  • FIFA 17 (-40% GOLD -50%), Deluxe (-20% GOLD -30%), Super Deluxe-(-25% GOLD -33%)
  • Dead Rising 4 (-25% GOLD -33%), Deluxe (-35% GOLD -45%)
  • Overwatch (-30% GOLD -40%)
  • Watch Dogs 2 normál és Gold (-30% GOLD -40%), illetve Deluxe kiadás (-40% GOLD -50%),

de most olcsóbb a két egybecsomagolt Banner Saga, a Doom és a Fallout 4 is, tehát nem túlzás azt állítani, hogy minden műfaj kedvelője megtalálja a számítását a teljes lista átböngészésével, amelyen több száz, még mindig kurrens AAA+ cím szerepel. Ezeket itt találjátok.

Annak sem kell búsulnia, aki a Sony konzoljára esküszik, hiszen a PlayStation Store is történelme legkomolyabb akcióival várja a rajongókat – az akciós PS címek teljes listáját itt nézhetitek végig.

Még több erről…


Vélemény, hozzászólás?